buööööö!!h!

Oh Yeah. Har inte bloggat på ett helt himla  tag men jag tänker inte ha dåligt samvete över det. 
Jag har helt enkelt inte haft tid. Tiden jag haft har blivit prioriterad åt andra saker. Nu är de sakerna förbi, och jag kan förhoppningsvis proceda min blogg.

En obehaglig känsla har på sista tiden varit på besök hos mig. En oro. Fet himla oro som inte går att trycka ner. Framtiden. Slutproven är i maj, innan dess kommer jag ge upp mitt normala liv. Prioritering nummer ett, skolan. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag visste att jag kunde ha presterat bättre på slutproven. Jag kommer att ge ALLT. 

Nu är det slutspurten, Och yeah, Jasmine kanske inte är bästa människan på långdistanslöpning, men spurten, det är då hon gör personbästa.

Så kära vänner, ha tålamod! Om jag inte har supermycket tid att träffas, tänk bara "det kommer tid". För det kommer det att göra. Och då kan vi ses hur mycket som helst. Jag ser sjukt mycket fram emot att ha tagit studenten. Då blir mitt liv mitt eget, mitt eget ansvar som jag får göra vad jag vill med.

måla, resa, fika, festa, sticka, läsa, jobba, flytta hemifrån, bli rik, ha en hundvalp, shoppa, renovera, träna, laga mat, slappa, stressa, etc etc precis vad jag känner för!

Ljuset i tunneln är tydligt. Jag tänker inte stanna för drickpaus innan jag är där. No way.

Härlig Hemma Helg

image58Vilken slöardag! Har bara suttit hemma, läst UNT, lagat mat, fotat och fixat massa grejer till filminspelningen på onsdag. Fick ihop en hel del statister, runt 23 tror jag. Hoppas de inte tycker det är för många. Sedan har min underbara lilla filur, Sanna nyss varit här! Kände mig riktigt moget vuxen när vi pratade om hur skönt det är att bara sitta hemma och dricka te, istället för att gå ut på krogen.

Haha, mogen eller tråkig, I dont know.

Sanna hade med sig en inspelning från talangjakten i 8an! haha, Vad roligt! Fick nästan lite nostalgi-jag-längtar-tillbaka-känslor. Men bara nästan. På de flesta sätten är det bättre nu. Synd bara att jag förmodligen inte kommer få uppleva en skurmopp-låt en gång till.

Tvåtusen eight - Its gonna be Great!

image53Sirrer här med gårdagens lönaglar. Finertopparna är omöjliga att använda så man trycker med undersidan av fingrarna. Sjukt jobbigt. Ännu värre är det att skriva sms. Ring mig istället friends :D Men vill man vara fin får man lida pin. Och lida, det gjorde jag igår. Jag köpte nya as-snygga skor från HM i ruschen efter att hitta festkläder, VERY hot är dom. Problemet är bara att eftersom jag dels har typ sjukt känsliga fötter och dessutom köpte skor i billig kvalité fick jag tejpa och plåstra om runt hela fötterna för att förebygga skavsår. haha. Men det funkade! Iaf nästan. Visst, jag har inte skavsår, men å andra sidan hade jag ont varje gång ag gick.

Jag och Jesper spenderade kvällen hoimage54s hans brorsa, Aron på mininyårsfest. Riktigt mysigt och kul med spelen Cranium och Ultrastar. Oh Yeah. Sedan spöde jag älskling i gamla nintendo. Otippat men sjukt kul!

Jespers och mitt nyårslöfte blev att vi ska åka utomlands i sommar. Det låter som ett underbart löfte.
Varför ska man lova att Avstå saker när man kan lova att man ska Göra saker?

Lite övriga mål inför 2008:
  • Ta studenten med betyg jag är stolt över
  • Få tag på plagg från Marimekko-kollektionen på HM
  • Flytta hemifrånimage55
  • Skaffa heltidsjobb
  • Börja spara pengar (helst 300:- varje månad)
  • Get a kick-ass-body
och så har jag då lovat att åka utomlands med Jesper. Låter som ett underbart år, dont you think?


RSS 2.0