Nya HM-samarbetet

För bara någon dag sedan blev det klart att HM's nästa designersamarbete ska vara med Marimekko. Väldigt kul,image34 men otippat, säger jag. Kollektionen som släpps runt April 2008 ska bestå av cirka 50 sommarplagg. bla. Tunikor, shorts, klänningar, väskor, allt med Marimekkos karakteristiska mönster.

Jag hittade en skiss här bredvid över hur plaggen kommer se ut. Intressant! Jag kommer definitivt stå först i kön den här gången också, precis som med Cavalli. Funderar btw på om jag ska ha zebra-klänningen på nyår. Chansen finns ju att alla som köpt den tänker precis likadant, alltså att det blir typ jag och 10 andra tjejer i zebra-outfit. Inte kul.

Men något som är kul tycker jag är att H&M faktiskt vågar satsa på en designer som inte främst specialiserat sig på kläder. Undrar om Marimekko endast bistår med mönster till kläderna, eller även till designen? Om de designar kläderna blir det riktigt riktigt intressant då jag inte är något stort fan av deras silhuetter.
Jag hoppas att de gör mönster, och HM gör kläder
:D

Ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Emma

jopp,hittade den koftan på ullared,en annan svart tröja-jättefin och en klänning. =D tog ett tag innan jag hittade med...tyckte dom hade ganska mycket skitkläder med ju! =P

oj,det kommer nog bli en kul kläd-kollektion! =) kommer man nog shoppa mycket av hehe. =P ha de bra!

2007-11-23 @ 18:46:13
URL: http://thabojan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0